17/02/2024
Kismec Sungai Petani Kedah

Seminar Revolusi Ekonomi & Digitalisasi Usahawan Kedah 2024

Kami sangat teruja untuk menjemput anda ke Seminar Revolusi Ekonomi & Digitalisasi Usahawan Kedah 2024. Seminar ini direka bentuk untuk menumpukan pada perjalanan usahawan startup, menonjolkan peluang pengkomersilan, platform dan pembiayaan. Program ini berfungsi sebagai platform untuk anda memperoleh pemahaman menyeluruh tentang rangkaian sokongan yang tersedia dalam ekosistem perniagaan Pingo. Untuk tahun 2024, akan memainkan peranan penting dalam membangunkan ekonomi anda dan kami akan berkongsi ilmu, rangkaian kami, peluang kerjaya, bantuan kredit produk dan latihan dalam memupuk inovasi dan mempromosikan penggunaan teknologi tempatan.

Khas untuk warga Utara, banyak peluang untuk bina ekonomi anda dengan program perniagan dan kerjaya didalam ekonomi GIG dengan Pingo.

  1. Usahawan Pingo Startup Zero Cost – Anda berpeluang untuk menjadi usahawan startup Pingo dengan bantuan kredit produk yang bernilai RM2,000 dengan pilihan lebih dari 10,000 produk pilihan.
  2. Pembiayaan Khas – Khas untuk usahawan yang mengimport produk dari China dengan pembiayaan khas kerajaan China sehingga USD300,000 dengan kadar faedah yang rendah.
  3. Pingo TikTokers – Pingo menyediakan latihan khas untuk menjadi Pingo influencer dan content creator dengan kemudahan studio dan sebagainya.
  4. Produk Viral & Trending – Kami menyediakan lebih 10,000 produk viral dan trending dari China dengan harga borong paling rendah.
  5. Platform & Fasiliti – Pingo menyediakan platform kedai online dan fasiliti pusat membeli belah Pingo Mall untuk kemudahan usahawan tempatan memasarkan dan menjual produk. 

Kelebihan & Peluang Lain

  • Sistem online dan pusat membeli belah fizikal untuk kemudahan usahawan menjual produk.
  • Trade kredit untuk usahawan startup mendapat produk tanpa risiko pinjaman.
  • Sistem latihan komprehensif untuk usahawan sepanjang tahun dengan bantuan dalam bentuk latihan, teknologi, dana pinjaman dan sebagainya.
  • Usahawan berpeluang untuk mengeksport produk ke negara China kerana Pingo mempunyai pelbagai rakan niaga di China.

Untuk anda tahu lebih lanjut sila hadir ke sesi seminar kami secara Percuma.

Jantina
Adakah anda berniaga?
Pengakuan Pemohon

Our Speakers